BETON KONYHAPULTOK

fehér beton konyhapult

Beton konyhapultok

Igényes, modern vagy rusztikus, fényes vagy matt kivitelben is. A beton vagy az általunk használt különféle beton anyagok, zsákos betonok rendkívül sokoldalúak. A más kövekből készült konyhapultokhoz, asztallapokhoz, vagy akár fürdőszoba pultokhoz hasonlóan teljes mértékben az Ön igényeinek megfelelően alakíthatóak, formálhatóak. A felhasznált anyagoknak, a speciális gyémántszerszámos megmunkálásnak, illetve a felületkeményítő – és impregnáló anyagoknak hála az elkészült egyedi termék rendkívül tartós, és ellenálló lesz. Az is ezt igazolja, hogy az extrém igénybevételnek kitett, csiszolt ipari betonpadlók is ehhez hasonló, vagy pontosan ilyen eljárással készülnek.

Fehér beton? Igen létezik!

Hazánkban folyamatosan és egyre többen érdeklődnek a beton iránt, ha konyhájukról, vagy egyébként bármilyen pultról, ragasztható, helyezhető burkolatról van szó. Anyagkínálatunkban szerepel két féle, törtfehér beton, melyek éppúgy alkalmasak beton konyhapultok, és más burkolatok készítésére, mint padlókéra. A beton padlókhoz hasonlóan az egyik anyag itt is rendelkezik egy minimális, néhány milliméteres kavicsszerkezettel, míg a másik, a korábban már említett szemcseszerkezettől eltekintve, szintén, nagy mértékben homogén!

Dekorbeton ipari erővel. Az általunk készített betontermékek nem csak ellenállók és tartósak, hanem az Ön elképzeléseinek megfelelően dekoratívak, fényesek vagy egyszerűbbek. A betonból készült munkalapokat, konyhapultokat, más kövekhez hasonlóan, kőfaragó mesterek készítik, akik a legnagyobb hangsúlyt a beton megmunkálására fektetik, az élek megmunkálást is ideértve. Az Ő munkájuk nyomán a márvány vagy gránit termékek minőségével azonos betonpultok, betonbútorok öltenek testet.

Töltőanyaggal szórt speciális beton konyhapultok

Ezen zsákos betonok esetén lehetőség van, az anyag bekeverése során egyéb, díszítő örlemények vegyítésére. Örlemények alatt itt érhetünk márvány zuzalékot, gránit zuzalékot, de akar üvegkristályokat is. Hogyan teszi ez még jellegzetessebbé beton pultját? A válasz abban rejlik, hogy az öntött beton táblák megmunkálása során, a csiszolásnak köszönhetően, a felső réteget szintén eltávolítjuk, és így elő jön a betonban található dísz zuzalék. Ez teszi igazán egyedivé a beton pultok ezen fajtáját.

Elérhetőségeink:

mobil: +36 (30) 362 9062, +36 (70) 31 212 31

email: info(kukac)kraftconcrete(pont)hu